2017-10-26 09:49:02• hírek • Oszkó Viktória

Hajnali időutazás Szatmárnémetiben

2017. október 29-én, vasárnap hajnalban 3:00 órakor 2:00 órára kell visszaállítani az órát. Ez alkalomból szervezik meg idén ősszel harmadszorra a „Saturday Night Run&Bike” elnevezésű programot.

A Pro Racers Satu Mare és az EKE (Erdélyi Kárpát Egyesület) közös kezdeményezésének köszönhetően valósulhat meg újra ez a különleges sportesemény, amelyre szeretettel várják a sportkedvelőket és azokat, akik nem félnek a korán keléstől. A leküzdendő távolság futva 10 kilométer a város utcáin, természetesen a közlekedési szabályoknak megfelelően, biztonságos körülmények között, illetve egy 20 kilométeres kerékpáros kihívás azoknak, akik a bicikli szerelmesei.

A kezdeményezés célja az, hogy megmozgassák a lakosságot, kicsalogassák az embereket az ágyból és az, hogy erősítsék a közösséget az ilyen jellegű sporteseményekkel is. 2016 őszén a hűvös idő ellenére is körülbelül 50 sportolni vágyó jelent meg a „rajtnál”, a szervezők remélik, hogy idén is legalább ennyien részt vesznek majd az eseményen.

A találkozóhely, az indulás és az érkezés is a RedHat Kávézónál lesz Szatmárnémetiben, a  I.C. Brătianu sugárút 3-mas szám alatt. A program előtt és után a közös időtöltés, üdítőzés is a program részét képezi majd – tudtuk meg Márk-Nagy Jánostól, a Szatmárnémeti EKE vezetőjétől.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: